Kjells varme smørbrød  
 

Siden er oppdatert: 28.03.09
 

Festmat,ostesmørbrød med tomat, purre, ost og oregano.

HOVEDMENY
Litt om meg + dikt
Hovedside
Annonseplass for deg
Alarm + Trygghetsalarm
Annonser ( gratis )
Angst og depresjoner
Aetat og ledige jobber
Animasjoner-Clipart
Bannerbanken
Barn / ungdom
Bilside, m / mye nyttig
Breimyrs Småmøbler
Bryllup & ekteskap
Datavirus - Antivirus
Deilige smørbrød
Det beste på nettet
Dyresidene.
Familiens Linkside
Forsvarsspray trygghet
Ferie og fritid
Fri foto-galleriet
Furumøbler
Glassmaling og glass
Gratis programmer
Hjemmesider (gratis)
Hjemmesidehjelp
Hobby & brukskunst
Kart-Sjøkart-Bykart
Krisesenter-Krisehjelp
Kronesiden
Kronetorget
Kister m / rosemaling
Klokker / med motiver
Knivmakere - smeder
Matoppskrifter og mat
Oversettere - ordlister
Rosemaling
Slektforsking
Skatt -Selvangivelse
Sportsfiske
Søkemotorer - Arkiver
Testside.test deg selv
Tredreiere
Trygd og pensjoner
 
I
Festmat
Raskt, billig, kjempegodt og sundt
 
- Norge Online - Toppsider
 

Ingredienser
Brød Brød bakt i form er best
Smør Bruk det smøret du liker
Tomat Kan godt være overmodne
Purre Denne bør være frisk
Trokomare Dette er urtesalt
Gulost Gjerne Jarlsbergost
Oregano  
Paprika Ikke nødvendig, men godt

 
Slik gjør du

  Start med å smøre brødskivene og legg dem på bakepapir på stekeplate.
Så legger du på finhakkede tomater
som du fordeler jevnt utover skiven
En vanlig tomat rekker gjerne til tre
skiver, kjekt å vite.
Spar litt tomatbiter til pynt til slutt

  Når du er ferdig med tomatene finhakker du purre og legger på sammen med tomatene, slik du ser på bildet. Strø så litt utresalt ( trokomare )
over hele brødskiven.
Spar litt grønn purre til pynt til slutt

  Når tomat, purre og urtesalt er på plass dekker du hele skiven med gulost. Jarlsbergost er nydelig til dette.
Du kan gjerne bruke raspet / strimlet ost det går like greit som skiver.
Osteskiver er greiest dersom du vil pynte litt på toppen med litt farger.

  Pynt litt med små tomatbiter som du har lagt til side til dette, sammen med litt grønn finhakket purre. Her kan du også pynte med rød eller grønn paprika.
Til sist strør du på litt oregano, eller
basilikum. her må du prøve deg fram.

  Varm stekovnen opp til 225 grader.
Sett brettet med smørbrødene midt i ovnen i ca 12 til 15 minutter.
Pass litt på her det er forskjell på ovner.
Når osten har smeltet og begynt å bli litt gyllenbrun er smørbrodene ferdig.

Litt nyttig til slutt
Du får plass til 16 til 20 brødskiver på en vanlig stekeplate.
På to plater får du plass til mer enn 30 smørbrød, dette er passe til ca 10 gjester, da tre skiver yil hver er et greit utgangspunkt.
Mozell med eple smaker godt til disse varme ostesmørbrødene..
 
Innkjøp
Oregano og Basilikum er noe du får kjøpt i alle butikker. Trokomare får du bare i helsekostbutikker, og kanskje i noen menybutikker. Selskap? Du trenger bare varme ostesmørbrød.

Send denne siden til venner og kjente
de bør ikke sitte sultene å vente.
Linken finner du nederst
Det er lov å kopiere oppskriften til privat bruk Hilsen: Kjell
 
Se flere av sidene mine her
INNHOLD
 
 
 
Du finner mer i søkemotorene
Yahoo Geoogle Kvasir
 
 
Send en mail
når ikke linkene
virker, eller når du
har lyst til å kontakte
meg
for andre ting.

 
Bruk gjerne dette banneret
for å linke til denne siden

Du kan bruke denne adressen:
http://www.breimyr.no/oppskrifter.htm
 
Denne siden er besøkt ganger siden 20.06.2004
 
© Kjell Breimyrs nettsted

Tilbake til toppen

Tilbake til hovedsiden

Takk for besøket
Velkommen tilbake